Änglaspel.se
Logo varumärke Haoshi Design

Bordslampa Bulldog X Vit

Bordslampa i en vacker design, tidlös & elegant. Från Haoshi Design. Läs mer

1559:- 3999:-

Den här varan skickas fraktfritt

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Bordslampa i en vacker design, tidlös & elegant. Från Haoshi Design.

Lampan som tillsammans med sin eleganta trattkrage ger en mjuk & stämningsfull belysning.
Lampans design och ljus ger rummet en varm och inbjudande atmosfär. Det unika utseendet blir en dekorativ detalj som drar blickarna till sig, samtidigt som ljuset skapar en behaglig och mysig känsla. Perfekt för att skapa en lugn och avkopplande miljö i ditt hem.

Färgtemperaturen - 2700K, 110-240V. Adapter medföljer.

Lampan är enbart avsedd för inomhusbruk. Lampan ska ej placeras utomhus, i fuktiga områden eller i direkt solljus.

Material: Resin, Papper, Akryl LED-belysning.

Bredd 27 cm x Djup 17 cm x Höjd 31.5 cm.

Egenskaper

Varumärke: Haoshi Design
Vikt: 2 924 g

Om varumärket

Haoshi, let good things happen.

Haoshi Design är en framstående designstudio som specialiserat sig på att skapa estetiskt tilltalande och högkvalitativa bordslampor och väggklockor. Sedan vår start 2009, har vi kombinerat konst och funktionalitet för att skapa unika inredningsdetaljer som lyser upp ditt hem och ger det en unik karaktär.

Namnet 'haoshi' härstammar från det taiwanesiska uttalet '好事', vilket betyder 'att det goda händer'. Haoshi Design strävar efter att införa denna positiva energi i varje hem genom våra noggrant utformade produkter.

Vårt sortiment av bordslampor erbjuder en mångfald av stilar, från minimalistisk elegans till fantasifulla skapelser, medan våra väggklockor är konstfullt utformade för att vara mer än bara tidsindikatorer – de är konstverk i sig själva.

Varje produkt från Haoshi Design är ett resultat av vår passion för design och vårt engagemang för kvalitet. Haoshi Design använder endast de finaste materialen och ser till att varje detalj är perfektionerad, för att du ska kunna njuta av skönhet och kvalitet som varar genom åren.

Oavsett om du är på jakt efter en bordslampa som tillför stil och atmosfär till ditt rum, eller en väggklocka som är ett konstnärligt uttryck i tiden, erbjuder Haoshi Design något unikt och av högsta kvalitet.

Logo varumärke Haoshi Design