Änglaspel.se ingår i gallerian köpstaden.se. Hos oss kan du handla i alla anslutna butiker och bara betala en frakt. Klicka på valfri butik nedan (din varukorg följer automatiskt med).
RumAttÄlska.se  Ansiktsfärg.se   LyxigaPlåtburkar.se  Glasburkar.com  Medicinskåp.se  Melaminmuggar.se  Nyckelskåp.com  Änglaspel.se
- Fraktfritt över 599 kr, annars 19 - 49 kr
- Beställ före kl 13 vardagar så skickar
  vi samma dag
- Lägsta-Pris-Garanti
- Snabbkassa
- Ingen fakturaavgift
Meny

Montering av Änglaspel Original

Fråga: Änglaspelet snurrar inte efter montering

Svar: Titta på denna bild som visar de vanligaste felen. Ett annat mer ovanligare fel är om det är luftdrag i rummet, då försvinner värmen snett uppåt vilket gör att änglarna inte snurrar som de ska.

Fråga: Änglaspelet står inte stabilt

Svar: Detta uppstår oftast om vingarna på stången som vrids fast i bottenplattan har fått fel vinkel och således inte "nyper tag" i bottenplattan ordentligt. Titta på denna bild som visar hur vinkeln ska vara. Det är bara böja till vingarna med fingrarna så blir det rätt.

Vanliga frågor

Fråga: Kommer ni skicka paketet idag?

Svar: Beställningar som inkommer före kl 13.00 (arbetsdag) skickas samma dag, annars nästkommande arbetsdag. 

Många svar rörande priser, frakt, leverans och reklamationer hittar du i köpvillkoren.

Kundservice

E-post: kundservice@kopstaden.se. Vi försöker besvara mail inom 30 minuter vardagar 8-16, övrig tid lite längre svarstid.

Telefon: Då våra svar ofta innehåller produktlänkar, kollinummer och liknande som är svårt att ta telefonledes har vi valt bort möjligheten att ringa oss och istället lagt krutet på att besvara mail så snabbt som möjligt - i regel inom 30 minuter vardagar 8-16.