Änglaspel.se
Logo varumärke Solstickan

Brandsläckare Design Edition Steel

Solstickans mest exklusiva brandsläckare i design Edition Steel. Tillverkad i polerat rostfritt stål med exklusiva detaljer. Läs mer

895:- 1595:-

Den här varan skickas fraktfritt

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Upplev en fusion av säkerhet och stil med Solstickans 'Design Edition Steel' – vår mest prestigefyllda brandsläckare. Denna lyxiga säkerhetsaccessoar är noggrant tillverkad av blänkande, polerat rostfritt stål och pryds av exklusiva detaljer som det eleganta Solstickans aluminium-emblem och en sofistikerad svart rem i genuint läder.

Dess imponerande estetik kompletteras av högsta funktionalitet, erbjudande skydd mot brandklass ABC och är fylld med effektivt pulversläckmedel. Med en effektivitetsklass på 13A 70B C och en praktisk viktklass på 2KG (totalvikt ca 4KG), är denna brandsläckare både kraftfull och hanterbar.

Din investering i säkerhet levereras i en exklusiv svart presentkartong, inklusive väggfäste i rostfritt stål och tydliga instruktioner. Och vid behov kan den enkelt återfyllas av en certifierad servicetekniker.

Försköna ditt hem eller kontor med ett säkerhetsföremål som också tjänar som en konversationsstartare – för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa.

Vid köp av brandsläckare ingår trygghetsgaranti.. Om olyckan är framme och brandsläckaren behöver användas erbjuder Solstickan en helt ny utan extra kostnad. Garantin gäller 5 år från köptillfället och köpet måste registreras via denna länk: https://www.solstickandesign.se/pages/trygghetsgaranti

Egenskaper

Varumärke: Solstickan
EAN: 7350060891715
Lev. artikelnummer: ST40-260
Vikt: 3 494 g

Om varumärket

Svenska Solstickan Design erbjuder ett brett sortiment av designade, moderna och folkliga produkter med det klassiska motivet av Solstickan. Idén med Solstickan design är att bevara och föra vidare en verklig svensk klassiker och på så sätt stötta Stiftelsen Solstickan.

I Solstickans sortiment finner man bland annat brandsläckare, brandfiltar, grytunderlägg, plåtburkar och förvaringsburkar.

Logo varumärke Solstickan